La Mercanti: Italiens førende indretnings- og designfirma

LaMercanti er en af verdens førende distributører af møbler, der er “Made-in-Italy”, siden 1997. Vores uovertrufne erfaring og stærke kendskab til internationale møbler betyder, at vi har et stort udvalg af indretningsdesignløsninger i forbindelse med totalløsninger til erhverv og private. Siden 2003 er La Mercantis professionalisme dokumenteret ved certificering i UNI EN ISO 9001:15 .

Gennemsigtighed, værdighed, æstetisk smag og professionalisme er kerneværdier for forholdet internt, mellem medarbejderne og eksternt med kunder, leverandører og indretningsdesignere, som vi arbejder sammen med.

 • staff 01

  Marco Olivieri

  dr. Marco Olivieri

  Founder & CeO
  Grundlægger & CEO af La Mercanti Srl. Ekspert i marketing og salg. Strategisk implementering, innovation og forretningsresultater. “Jeg opfatter mig selv som innovativ og god til at lære nyt … jeg kan godt lide at realisere nye ideer og motivere de ansatte til arbejde med dem”.
 • staff 02

  Andrea Bollettini

  Andrea Bollettini

  Founder and Logistics specialist
  Grundlægger og logistikekspert. Optimering af lagerdrift, optimal lagerlayout, arbejdsprocesser og operationelle arbejdsgange. Reorganisering af eksisterende og design af nye varelagre.
 • staff 01

  Mirco Cameli

  Mirco Cameli

  Quality Manager
  Kvalitetschef hos La Mercanti. Mirco har en central rolle med at koordinere alle aktiviteter og funktioner i indretningsdesignprocessen. Mircos motto er: “Gør det bedre næste gang”.
 • staff 01

  Antonio Consorti

  Antonio Consorti

  Interior Designer
  Indretningsdesigner hos La Mercanti. Antonio har stor erfaring i indretningsdesign for virksomheder og har skabt mange kvalitetsløsninger for forskellige kendte kontorer, kommercielle og private kunder. Han er kendt for sine uvurderlige bidrag til projekt- og designstyringen, planlægning af kontorlayout og aflevering af projekterne.
 • staff 01

  Silvia Tavoletti

  Silvia Tavoletti

  Administrative Account
  Administrationschef hos La Mercanti. Silvias energi og passion for at finde den perfekte løsning gør, at hun er den man kontakter, når det handler om administration og logistik. Silvia er vores faktureringsekspert og ordreansvarlig. Hun har det overordnede ansvar for kontakt til kunder, leverandører, ledelse og kollegaer.
 • staff 01

  Ida Raffaella Mecozzi

  dr. Ida Raffaella Mecozzi

  Sales Account
  Salgschef hos La Mercanti. Lige så god som team-medlem som selvstændig specialist. Raffaella kan tilpasse sig kundens behov og holde fokus på forretningen. Fokuseret og kreativ - hun er altid proaktiv i forhold til ændringer og muligheder. Raffaella taler italiensk, engelsk og fransk.
 • staff 01

  Laura Olivieri

  dr. Laura Olivieri

  Sales & Customer care
  Ansvarlig for salg og kundepleje. Laura er resultatorienteret og ved alt om god kundeservice. Hun behersker italiensk, engelsk og fransk flydende.
 • staff 01

  Simona Spinelli Valori

  dr. Simona Spinelli Valori

  Sales & Customer care
  Ansvarlig for salg og kundepleje. Hun er god til relationer og målbaserede opgaver og ansvarlig for at forstå kundens behov og planlægge hvordan de opfyldes. Taler italiensk, engelsk og spansk.
 • staff 01

  Giulia Santomo

  dr. Giulia Santomo

  Sales & Customer care
  Giulia is responsible for managing corporate international clients and A&D. She guides customers to make confident, intelligent office furniture decisions. Then she takes the lead to combine the realisation of their projects with the service they expect. Speaks Italian, English and French.
 • Silvia Capriotti

  Silvia Capriotti

  Silvia Capriotti

  ...
  ...
credit card Visa credit card Mastercard credit card American Express PayPal
Privacy Policy