La Mercanti: Italiens førende indretnings- og designfirma


LaMercanti er en af verdens førende distributører af møbler, der er “Made-in-Italy”, siden 1997. Vores uovertrufne erfaring og stærke kendskab til internationale møbler betyder, at vi har et stort udvalg af indretningsdesignløsninger i forbindelse med totalløsninger til erhverv og private. Siden 2003 er La Mercantis professionalisme dokumenteret ved certificering i UNI EN ISO 9001:15 .

Gennemsigtighed, værdighed, æstetisk smag og professionalisme er kerneværdier for forholdet internt, mellem medarbejderne og eksternt med kunder, leverandører og indretningsdesignere, som vi arbejder sammen med.

Marco Olivieri
Linkedin
dr. Marco Olivieri
Grundlægger & CEO af La Mercanti Srl. Ekspert i marketing og salg. Strategisk implementering, innovation og forretningsresultater. “Jeg opfatter mig selv som innovativ og god til at lære nyt … jeg kan godt lide at realisere nye ideer og motivere de ansatte til arbejde med dem”.
Andrea Bollettini
Linkedin
Andrea Bollettini
Grundlægger og logistikekspert. Optimering af lagerdrift, optimal lagerlayout, arbejdsprocesser og operationelle arbejdsgange. Reorganisering af eksisterende og design af nye varelagre.
Mirco Cameli Mirco Cameli
Kvalitetschef hos La Mercanti. Mirco har en central rolle med at koordinere alle aktiviteter og funktioner i indretningsdesignprocessen. Mircos motto er: “Gør det bedre næste gang”.
Antonio Consorti Antonio Consorti
Indretningsdesigner hos La Mercanti. Antonio har stor erfaring i indretningsdesign for virksomheder og har skabt mange kvalitetsløsninger for forskellige kendte kontorer, kommercielle og private kunder. Han er kendt for sine uvurderlige bidrag til projekt- og designstyringen, planlægning af kontorlayout og aflevering af projekterne.
Simona Spinelli Valori
dr. Simona Spinelli Valori
Silvia Tavoletti Silvia Tavoletti
Administrationschef hos La Mercanti. Silvias energi og passion for at finde den perfekte løsning gør, at hun er den man kontakter, når det handler om administration og logistik. Silvia er vores faktureringsekspert og ordreansvarlig. Hun har det overordnede ansvar for kontakt til kunder, leverandører, ledelse og kollegaer.
Ida Raffaella Mecozzi
Linkedin
dr. Ida Raffaella Mecozzi
Salgschef hos La Mercanti. Lige så god som team-medlem som selvstændig specialist. Raffaella kan tilpasse sig kundens behov og holde fokus på forretningen. Fokuseret og kreativ - hun er altid proaktiv i forhold til ændringer og muligheder. Raffaella taler italiensk, engelsk og fransk.
Laura Olivieri dr. Laura Olivieri
Ansvarlig for salg og kundepleje. Laura er resultatorienteret og ved alt om god kundeservice. Hun behersker italiensk, engelsk og fransk flydende.
Emanuela Amabili Arkitekt Emanuela Amabili
Indretningsdesigner hos La Mercanti. Emanuelas job er at hjælpe folk med at føle sig komfortable i deres kontor, hjem eller forretning og gøre omgivelserne behagelige. Hun opnår sit mål ved intelligent brug af farver, stoffer og materialer.
Her strengths include everything from concept creation and development to space planning, study of customer needs and context, furniture selection and furniture specifications.
Simona Spinelli Valori
dr. Simona Spinelli Valori
Ansvarlig for salg og kundepleje. Hun er god til relationer og målbaserede opgaver og ansvarlig for at forstå kundens behov og planlægge hvordan de opfyldes. Taler italiensk, engelsk og spansk.
Den første video giver dig et glimt af, hvad der foregår internt hos La Mercanti... god fornøjelse! Vores unikke talenter – en stærk kombination.